Cel Tours B2B është një platformë online shitjen e dedikuar për agjentët e udhëtimit, Dalëse operatorët turistikë dhe online Travel Agents.
Image is not available

Duke përdorur Cel Tours B2B, profesionistët e udhëtimit mund të kërkoni dhe për të blerë produkte të shumta të njëjtën kohë me një platformë të vetme.

800,000 Hotels
Image is not available

at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

Planifikuar dhe Fluturime Kosto e ulët
Image is not available

at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

Transferet në 7,500 destinacionet
Image is not available

(Ndarja dhe baza private)at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

Car Rental në 30,000 vende
Image is not available

at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

Tours (grup, FIT, turne ditë, aktivitetet)
Image is not available

at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

Tragete brenda Greqisë dhe të Mesdheut
Image is not available

at best rates within Greece, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

 Cel Tours B2B është një platformë online shitjes

dedikuar për agjentët e udhëtimit, Dalëse operatorët turistikë dhe online Travel Agents. Duke përdorur Cel Tours B2B, profesionistët e udhëtimit mund të kërkoni dhe për të blerë produkte të shumta të njëjtën kohë me një platformë të vetme. Cel Tours B2B ofron produktet e mëposhtme në normat më të mirë në kuadër të Greqisë, rajoni i Ballkanit, si dhe në mbarë botën:

800,000 Hotels

Planifikuar dhe Fluturime Kosto e ulët

Transferet në 7,500 Destinacionet ndarjen dhe baza private

Car Rental në 30,000 vende

Tours (grup, FIT, turne ditë, aktivitetet)

Tragete brenda Greqisë dhe të Mesdheut

 zgjidhje plotësisht Web bazuar dhe disponueshmërinë live

Shmangni sherr e korrespondencës email dhe për të marrë brenda sekonda produktet dhe çmimet klienti juaj është duke kërkuar. Cel Tours B2B është i arritshëm në çdo kohë, kudo, nëpërmjet një PC, një tabletë ose një smartphone vetëm me një shfletues dhe një lidhje interneti.

Nëse ju tashmë keni qasje

Identifikohuni për platformën tonë B2B

Kliko këtu

për identifikohuni për platformën tonë B2B

ose Sign up sot dhe plotësoni formularin tonë aplikimi me të dhënat e kompanisë suaj dhe për të marrë qasje në sistemin tonë

Emri i Kompanise (*):
Faqja e internetit (*):
 
Emri (*):
Mbiemri (*):
 
Email (*):
tel tuaj.:
 
Adresë (*):
Kodi Postar (*):
 
qytet (*):
vend (*):
 

Logo e kompanisë tuaj URL (*):

 

Kupon Text për të shfaqur në çdo kupon të produktit (*):

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit – Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara

Filters search engine dhe lokacioni i kufizuar përmbajtja

Ngushtuar kërkimin tuaj duke përdorur listën e filtrave (Gamë të çmimeve, kategori, Adresë, Plani vakt, Kohëzgjatja etj).Shiko për hotele monumentet afër specifike duke përdorur hartat Google

 prenotim Option

në prodhime të zgjedhura. Libër tani dhe të paguajnë deri në afatin e përcaktuar në sistemin e

 Shitet Çmimi Calculator

Shto markup ose shërbimit kompanisë suaj tarifë mbi normat neto të sistemit

 Krijimi dinamike citat

Kërko në produkte të shumta në kohë reale (fluturime, hotele, transfertat, tours, makina) nga destinacione të shumta / datat dhe të gjenerojë citate çastit paketë!

 Customize kupona klientit tuaj

Shtypura logon e kompanisë suaj në kupona klientit tuaj

..dhe me shume!

gjuhësor multi / Moduli multi monedhë

mbështetja chat

objektit të kredisë (sipas kërkesës)

Sign up sot

dhe plotësoni formularin tonë aplikimi me të dhënat e kompanisë suaj dhe për të marrë qasje në sistemin tonë