informacioni i pageses

për rezervimet ju mund të depozitojë të holla një nga të mëposhtmet bankë llogaritë:
piraeusbank 6740 1135 4156 9
ata ishin: GR720171 7400 0067 4011 3541 569
Eurobank 0026 0248 11 0200511024
ata ishin: GR5302602480000110200511024
alphabank 103 00 200 200 90 61
ata ishin : GR07 0140 1030 1030 0200 2009 061
national_bank 701/47 00 00 72
ata ishin: GR21 0110 7010 0000 7014 7000 072

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!