etiketë: ishull

Aegina (ishull)

Aegina is one of the Saronic Islands of Greece in the Saronic Gulf, 27 km (17 im) nga Athina. Tradita derivon emrin nga Aegina nënën e heroit Aeacus, i cili ka lindur në ishull dhe u bë mbret i saj. Në kohët e lashta Aegina ishte një rival të Athinës, the great sea power of

Lexo më shumë