Çmimet tona të udhëtimit

Award Bashkëpunimi nga hotelet zinxhir ndërkombëtar Sofitel luksoze Hotele Asia-Pacific si një nga Oparator më të mirë në Evropë për Tour të aktiviteteve Cel-së Tours në Azi 2005-2010.

award_sofitel_certificate_2010
Znj. Mary Soulis-Kafkios, CEO i The Tours, Kohët e fundit u bë Ambasadorin e turizmit të Kashmirit për Greqinë.
Titulli iu dha znj Mary Soulis-Kafkios e Drejtori i turizmit në Kashmir, Mr Shah Farooq A. dhe nga Drejtori Menaxhues i Kulturës Natyra Ekspedita & k. A. Rauf. korrik 2009 award_kashmir
award_kashmir
Çmimi për veprim dhe promovimin e toyrismoy në Kashmir

award_satte
Grupi Inc. “SITA WORLD TRAVEL-përbrenda DIVISION »Award për Znj. Titulli Mary Sulit “Ambasadori i Turizmit në Indi”. award_sita_worl_travel
çmimin më të mirë bashkëpunimi nga “Ministria e turizmit e Shangait” për 2005.
award_sanghah
Çmimi i shitjes presion të lartë nga “EMIRATES” për vitet 2003-2004.

award_bestsales_emirates
Shitjet presion të lartë çmim nga “GULF AIR” për vitin 2004.

award_gulf_air_2004
1Çmimi st dhënë nga Organizata Kombëtare e Turizmit në Kinë, “AGENT BEST TRAVEL” në Kinë në 2005. award_travel_agent_in_china_market_2005
Award Bashkëpunimi nga “EMIRATES” për vitet 2002-2003.

award_emirates_2002_2003
Çmimi Mbështetje i turizmit të Kubës “Philoxenia 2003”
award_cuba_2003
1Çmimi st dhënë nga Organizata Kombëtare e Turizmit në Kinë, “BEST OPERATORIT TOUR” në Kinë në 2002

award_china_2002
Award Bashkëpunimi dhe bashkëpunimi dedikuar i grupit “hotel KUTA PARADISO” për vitet 2000-2001.

award_kuta_paradiso
Award Bashkëpunimi nga Group Inc. hotel “GJERË CARIBBEAN KUBA” për bashkëpunim shumëvjeçar.

award_gran_caribe_2001
Çmimi jepet nga zyra turistike, “VRODOS TOURS-KARDITSAS”
Z. Panajotis Sulit dhe Lady Mary Sulit për bashkëpunim shumëvjeçar.
award_karditsa
Award Bashkëpunimi nga Group Inc. biznesit hotel ‘ GAVIOTA ‘ për vitin 2000

award_la_habana
Award Bashkëpunimi nga Group Inc. hotel “HOTEL NATIONAL i Kubës” për vitin 2000.

award_hotel_national
Award Bashkëpunimi nga Group Inc. hotel “GJERË CARIBBEAN KUBA” për vitin 2000.

award_cuba_2000
1Çmimi Çmimi st nga Agjencia e shërbimit të udhëtimit në Kinë “BEST OPERATORIT TOUR” në Kinë deri në vitin 2000. award_china_market_2000
1Çmimi Çmimi st nga Agjencia e shërbimit të udhëtimit në Kinë “BEST OPERATORIT TOUR” në Kinë në 1999. award_china_market_1999
Shtypje e lartë çmimin e shitjes nga “THAI” për vitin 1999. award_thai_1999

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!