kategori: Kompania

Events

New Page 1                          

Lexo më shumë

Castrol India Group | Athinë – Mykonos – Santorini

Cel Tours Group May 2017

Lexo më shumë

Portfolio e cel Tours

Who we are CEL TOURS is considered one of the most well-established tour operators in Greece. It was founded in 1982 by a team of professionals from the accounting and shipping industry. Their mission was to create a travel service provider offering products between Greece and Asia that can satisfy even the most demanding customers

Lexo më shumë

Grupet hyrëse

Lexo më shumë

6 Arsyet që udhëtarët të na preferojnë

1. We offer you guidance Our travelers are very concerned with what is happening in the world (terrorizëm, Zika virus …) dhe kanë nevojë për udhëzimin e një profesionist me përvojë për zgjedhjen e destinacionit dhe informacion të plotë rreth tij, something that may not offer the OTA (Online Travel Agents). 2. Utilize better travellers money We

Lexo më shumë

informacioni i pageses

For reservations you can deposit money in one of the following bank accounts: 6740 1135 4156 9 ata ishin: GR720171 7400 0067 4011 3541 569 0026 0248 11 0200511024 ata ishin: GR5302602480000110200511024 103 00 200 200 90 61 ata ishin : GR07 0140 1030 1030 0200 2009 061 701/47 00 00 72 ata ishin: GR21 0110 7010 0000 7014

Lexo më shumë

Politika e privatësisë

The company Cel Tours SA respects your personal data (çdo informacion me të cilat ju mund të identifikohen si emrin, adresë, Numri i telefonit) dhe njeh nevojën për të mbrojtur ato. Ne do të doja t'ju siguroj se ne kemi marrë të gjitha hapat e nevojshëm për të mbrojtur të dhënat tuaja personale në faqen e internetit. Në përgjithësi, you can visit

Lexo më shumë

Cel Tours do të jetë një sponsor bronzi në spermë e peshqve kongresit Indi 2016

India është e dytë më të shpejtë në rritje të kombit në numër të rënda të të udhëtarëve nga jashtë pas Kinës. Blerësit e korporatave minj nga vendi të udhëtonte … Business Wire India India është e dytë më të shpejtë në rritje kombi në numër të rënda të të udhëtarëve nga jashtë pas Kinës. Blerësit e korporatave minjtë nga vendi po udhëtojnë tani dhe të gjerë në kërkim

Lexo më shumë

M. Ambasadori turizmi Sulit-Kafkios Kashmir-së për Greqinë (traveldailynews.gr)

Një Ambasadori grek i turizmit të Kashmirit greke themeluar në industrinë e turizmit për shumë vite, Znj. Mary Soulis-Kafkios, CEO i The Tours, Kohët e fundit u bë Ambasadorin e turizmit të Kashmirit për Greqinë. Të aponemithi Titulli ndaj znj Mary Soulis-Kafkios e drejtorit të turizmit në Kashmir, Mr Shah Farooq A. dhe nga organet menaxhuese

Lexo më shumë

Soule Mair THE TOURS (Artikull në revistën “EY” Kultura materiale Magazine)

Që guxojnë të shtatëdhjetë vjet për të bërë pushimet në Lindjen e Largët? Dukej si magji, largët përrallë Earth. ASE që të gjithë të tronditur me vaksinat, largët, kafshët ekzotike fluturime. 1986 Mary Sulit Cel Tours fillon dhe Lindjen e Largët bëri dy hapa dhe u afruan ne. sot, destinacionet ekzotike të Azisë–Phuket, Ko Samui,

Lexo më shumë

Me Azinë në ADN (Magazine Epsilon “E”)

Katër breza më parë, gjenet e familjes së Marisë Sulit u shartove me një klon aziatike. sot, ajo është kryeshefi ekzekutiv i turne cel, më e madhe agjenci turistike greke për të udhëtuar në Azi. Përgjegjës për mollëzat shquar Mary Sulit është aziatike që u takuan në një udhëtim të zakonshëm nga Symi në brigjet e

Lexo më shumë

Mary Sulit Suksesi pa kufi! Ambasadori kulturore e Mongoli ekskluzivisht në Espresso

Kur Maria Sulit, Drejtori i agjencisë së udhëtimeve TOURS CEL të vendosur për të publikuar Mongoli publiku i gjerë e dinte shumë mirë se kjo ishte një vizion ambicioz, por ka pasur shumë vështirësi. vitet tona të përvojës, dashuria e punës dhe besimi në qëllimin e saj kryesor ishte bazat e armëve. Pasqyrë se

Lexo më shumë

12,000 Grekët besimit CEL TOURS çdo Prezantimi vit në revistën TV Zaping

12,000 Grekët besojnë turne Cel çdo vit në deri në lindje dhe Amerika Latine e CEL TOURS filluar karrierën e-–para 17 Zyrat vjet Homer Rruga 8. Themeluesit e kompanisë studiuar në Angli, në të shquar Kolegje Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun dhe origjinën nga hapësira Detar Ekonomik dhe. Në 1984 ai hapi dyert e

Lexo më shumë

Publikimi i martesës indian në gazetën indiane

Organizimi i martesës indian nga Cel City Tours Nimaz Indi pasur sukses të madh dhe popullaritetin jo vetëm udhëtarët, por edhe vendasit të cilët kanë raportuar gjerësisht në artikuj të shumta në shtypin lokal. Një nga ato që ju shihni në të majtë.

Lexo më shumë

Zyra e re në aeroport nga cel Tours

Agjencia e udhëtimeve Tours Cel kohët e fundit hapi zyrën në sallën e nisjes së aeroportit ‘ Eleftherios Venizelos ", ku ajo është e njohur vetëm si zyrat e kompanive ajrore. Të Cel Tours arritur të sigurojë këtë zonë, në mënyrë që të përmirësuar në përgjithësi në dispozicion të klientëve të shërbimit, por edhe në mënyrë të veçantë për të

Lexo më shumë

Mary Sulit: the “ambasador” e turizmit grek

Mary Sulit ka lindur në Kretë dhe studiuar Detare dhe marrëdhëniet publike në Angli. Pas vdekjes së babait të saj mori përsipër kompaninë Cel Tours. Nën drejtimin e kompanisë nisur destinacione të reja në tregun grek, programe origjinale bazuar në hotele të lartë klasës dhe shërbime të shkëlqyera. Për shkak të rritjes së lëvizjes së

Lexo më shumë

Ambasadori Mary Soulis '’ e turizmit grek (Travel Times Magazine)

Mary Sulit ka lindur në Kretë dhe studiuar Detare dhe marrëdhëniet publike në Angli. Pas vdekjes së babait të kompanisë ndërmori cel Tours . Nën drejtimin e, kompania filloi destinacione të reja në tregun grek, Programet e reja në destinacione ekzotike bazuar në hotelet e larta të klasës dhe shërbime të shkëlqyera. Për arsye të

Lexo më shumë

mrs. Mary Soulis Kafkios në një ngjarje për 15 vitet e BANKA STAT (Times Travel Magazine)

Raporti i turizmit Magazine Travel ekonomisë Times Event për 15 vitet e BANKA STAT me një takim në një hotel Central Athinës për 17 dhjetor 2008, Kushtetuta, George Hotel Mbreti, në prezantimin e shoferit të biznesit “pakicë greke” lëshuar për 15 vit radhazi. Ngjarja u nderua nga

Lexo më shumë

Çmimet tona të udhëtimit

Cooperation Award from the international chain hotels Sofitel Luxury Hotels Asia-Pacific as one of the best Oparator in Europe for Tour of Cel’s activities Tours in Asia 2005-2010. Znj. Mary Soulis-Kafkios, CEO i The Tours, Kohët e fundit u bë Ambasadorin e turizmit të Kashmirit për Greqinë. Titulli iu dha znj Mary Soulis-Kafkios e

Lexo më shumë