6 Arsyet që udhëtarët të na preferojnë

onlineagency1. Ne ju ofrojmë udhëzime
Udhëtarët tona janë shumë të shqetësuar me atë që po ndodh në botë (terrorizëm, Zika virus …) dhe kanë nevojë për udhëzimin e një profesionist me përvojë për zgjedhjen e destinacionit dhe informacion të plotë rreth tij, diçka që nuk mund të ofrojë më të KONTAKT (Online Travel Agents).

2. Shfrytëzojnë mirë udhëtarët para
Ne kemi qasje në oferta speciale dhe paketat më të mira, duke e ditur kur është koha më e mirë për të bërë rezervimet, duke kursyer një mesatare prej 300 € për udhëtim.

3. Udhëtarët kanë qenë të frustruar nga agjencitë e udhëtimit online
Agjencitë online udhëtimit (KONTAKT) shpesh reklamuar një çmim, por pastaj Akuzat shtuar fshehura apo kufizime, rezultuar të gomave përdoruesit nga hulumtim shterues që duhet të bëhet para se të rezervimit. Sipas hulumtimit Global-së 2015 Portret i MMGY Udhëtarët amerikane, nga udhëtarët që kërkojnë informata të rregullta nga autoritetet lokale për planifikimin pushimet e tyre, vetëm 13% bërë rezervimin e tij, krahasuar me 36% në 2014.

4. shërbim më të mirë ndaj klientit
ndërsa (KONTAKT) janë qendrat e thirrjes për të ndihmuar klientët e tyre vetëm kur surfing në faqen e internetit, ne kemi ndihmuar të gjithë procesin dhe do të mbetet me udhëtar deri për të siguruar se të gjitha shkon mirë. Udhëtari e di se në qoftë se ka një problem, ne do të jemi aty për të ndërhyrë dhe për të gjetur një zgjidhje.

5. Ne kemi njohuri të thellë të destinacioneve dhe të kuptuarit e interesave të udhëtarit
Ne jemi te specializuar në tregje të veçanta, kështu që ne mund t'ju ofrojmë edhe më shumë informacion në lidhje me një destinacion të veçantë apo një kategori të udhëtimit, të tilla si turizmi dasmës. Gjithashtu, kalojnë kohë njohja me klientin, në mënyrë që ne mund të bëjë rekomandime të përshtatshme për atë që ai e pëlqen.

6. Kërkojnë të millennials
Përqindja e udhëtarët nën moshën 35, që preferojnë për të mbyllur pushimet e tyre me anë të agjentit të udhëtimit është rritur me 50%, ndërmjet 2014 dhe 2015, thotë se hulumtimi Global MMGY. Ashtu si ata duan të punësojë një ekspert për të ngritur tatimin e tyre apo për t'u kujdesur për kopshtin e tyre, duan dhe një profesionist të trajnuar për të ndihmuar ata të bëjnë vendime të drejta e udhëtimit.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!