Politika e privatësisë

Kompania Cel Tours SA respekton të dhënat tuaja personale (çdo informacion me të cilat ju mund të identifikohen si emrin, adresë, Numri i telefonit) dhe njeh nevojën për të mbrojtur ato. Ne do të doja t'ju siguroj se ne kemi marrë të gjitha hapat e nevojshëm për të mbrojtur të dhënat tuaja personale në faqen e internetit.

Në përgjithësi, ju mund të vizitoni faqen e internetit e THE TOURS pa pasur nevojë të na tregoni cili / ajo që ju jeni, ose të zbulojë informacione në lidhje me ju. Ne regjistroni adresat e emailit të fushës nga i cili përdoruesit vizitoni faqen tonë të internetit dhe analizuar të dhënat për qëllime statistikore, por në çdo rast përdoruesit mbajtur anonimitetin e tyre.

Our websites use “biskota ” në mënyrë që ne mund të ju shërbyer më mirë në vizitën tuaj të ardhshëm në zakon shumë vetë e informacionit tuaj. The “biskota ” është motorëve njohjes se një faqe interneti dërgon për” shfletuesi ” stored in the memory of the computer to facilitate your next visit to our websites. Ju mund të rregulloje ” shfletuesi ” lajmërojnë kur vjen puna të një “cookiegiving you the option to save or not. Informacioni qe ne mbledhim dhe analizë përdoret për të përmirësuar cilësinë e shërbimeve tona.

Ka raste kur ju do të kërkohet për të siguruar të dhënat personale të tilla si emrin tuaj, adresën ose numrin e telefonit. Në raste të tilla gjithmonë do të jenë të informuar në lidhje me arsyeshmërinë pas këtij mbledhjen e informacionit dhe gjithmonë do të ketë mundësi për të mos zbuluar të dhënat tuaja personale, ose disa prej tyre. Nëse ju na jepni të dhënat tuaja personale, ju mund të vizitoni faqen tonë të internetit, por ju nuk do të kenë qasje në pjesë të caktuara, shërbimet dhe e përshtatshme.

Privacy juaj
When you visit our websites, ajo mund të ruajë apo të marrim informacion në shfletuesin tuaj, kryesisht në formën e cookies. Ky informacion mund të jetë për ju, preferencat ose pajisjen tuaj dhe është përdorur kryesisht për të bërë punën e faqe si ju presin atë për të. Informacioni nuk zakonisht direkt identifikuar ju, por ajo mund të ju jap një përvojë më të personalizuar të internetit.

Sepse ne respektojmë të drejtën tuaj për intimitet, ju mund të zgjidhni të mos lejojë disa lloje të cookie-t. Klikoni mbi titujt e ndryshme kategorisë për të mësuar më shumë dhe për të ndryshuar cilësimet e parazgjedhura tona. megjithatë, bllokimin e disa lloje të cookie-t mund të ndikojë në përvojën tuaj të internetit dhe shërbimet që ne jemi në gjendje të ofrojë.

Cookies e domosdoshme
These cookies are necessary for our websites to function and cannot be switched off in our systems. Ato zakonisht janë të vendosur vetëm në përgjigje të veprimeve të bëra nga ju, që të arrijnë në një kërkesë për shërbime, të tilla si vendosjen e preferencave tuaja të privatësisë, prerjet në ose mbushje ne forma.

Ju mund të vendosni shfletuesit tuaj për të bllokuar ose të lajmërojnë për këto cookies, por disa pjesë të faqes nuk do të pastaj të punojnë. Këto cookies nuk ruajtur çdo informacion personalisht të identifikueshme.

Cookies performancës
Këto cookies të na lejojë për të numëruar vizita dhe burimet e trafikut kështu që ne mund të masë dhe për të përmirësuar performancën e faqen tonë. Ato na ndihmojnë të dimë cilat faqe janë më shumë dhe më pak të njohura dhe të shohim se si vizitorët të lëvizin rreth faqes.

Të gjitha informatat këto cookies mbledhur është e grumbulluara dhe për këtë arsye anonim. Nëse ju nuk e lejojnë këto cookies ne nuk do të dinë kur ju keni vizituar faqen tonë, dhe nuk do të jetë në gjendje për të monitoruar performancën e saj.

Targetimi Cookies
Këto cookies mund të vendosen nëpërmjet faqen tonë nga partnerët tanë reklamave. Ato mund të përdoren nga ato kompani për të ndërtuar një profil të interesave tuaja dhe të ju tregojnë reklamat përkatëse në zona të tjera.

Ata nuk ruajtur informacione direkt personale, por janë të bazuara në identifikimin unike shfletuesit dhe internetit tuaj pajisje. Nëse ju nuk e lejojnë këto cookies, ju do të përjetojnë reklamat pak në shënjestër.

Cel Tours nuk do të shesë, tregtisë ose të zbulojë të tretëve informacione që rrjedhin nga regjistrimi dhe të përdorin në shërbim në faqen tonë (të tilla si emrat dhe adresat) pa pëlqimin e përdoruesit klientit. Sa më sipër nuk zbatohet në rastet e urdhrit të prokurorisë ose ndërhyrje tjetër gjyqësor, kur ekziston një rrezik i afërt për përdoruesit apo për të tjerët. Të Cel Tours do të lejojë furnizuesit të kenë qasje në të dhënat e përdoruesve personale për të konfirmuar regjistrimin dhe për të ofruar përfitime të drejtë.

të Tours do të marrin të gjitha masat e nevojshme për mbrojtjen e të dhënave që ju ndajnë me ne. Ne kemi zbatuar garancitë e nevojshme dhe kodet e përdorimit të rrepta për të mbrojtur të dhënat tuaja personale nga aksesi i paautorizuar, përdorimi i pavend i zbulimit. Të Cel Tours do të vazhdojë të forcojë garancitë dhe kur teknologjive të reja janë në dispozicion.

Nëse faqja ndryshimi tonë privacy policy në të ardhmen, do të paraqitet për datën e re të zbatimit do të tregohet. Ju duhet të vizitoni këtë seksion rregullisht kështu që ju jeni të vetëdijshëm / ose ndonjë ndryshim / modifikim.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!