Hotels, Motels & dhoma

Të dashur udhëtarët.
Për më shumë informacion në lidhje me ofertat tona në udhëtime apo për shërbimet tona mund të na kontaktoni në selinë e cel Tours në Athinë:45 Solonos, Kodi Postal:106 72, 4Kati th Kolonaki Athens Greece
Tel.: (+ 30) 2103647843, (+ 30) 2103632480, (+ 30) 2103629082, (+ 30) 2103611007, (+ 30) 2103642861 FAX: (+ 30) 2103610924.
Orari i punës: nga e hena ne te premte: 10:00-18:00 ose ju mund të na dërgoni një mesazh duke plotësuar formularin e mëposhtëm të kontaktit.

Emri juaj (*):
mbiemri juaj (*):
Emaili juaj (*):
 
 
tel tuaj.:
ju celular:
FAX:
 
 
vendndodhja juaj:
Adresa juaj:
ZIP:
 
 
Unë dua të di në lidhje me (*): Duke shtypur Ctrl ju mund të zgjidhni opsione të shumta
     Data e Mbërritjes:   
Të njoftojë mua e ofertave në periudha të shkurtra nga data e mbërritjes I zgjedhurVetëm njoftojë mua e ofertave për takimin tim mbërritjes
Ditët e Tour:   

Të rriturit: (*):        

fëmijë:           

 
 

Unë dua të di dhe për kombinimet e destinacion i zgjedhur

Duke kërkuar për paketa turistike që nuk tejkalojnë

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit – Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara

Na dërgoni një mesazh me anë të Skype duke klikuar butonin më poshtë

Tel.: +302103611007+302103647843+302103632480+302103629082+302103642861 FAX: +302103610924
Selia e cel Tours: 45 Solonos kati 4 Kodi Postal:10672 Kolonaki – Athinë

Orari i punës: nga e hena ne te premte: 10:00–18:00