Portfolio e cel Tours

Portofoli-3-1

Kush jemi ne
CEL TOURS është konsideruar si një nga operatorët turistikë më të mirë të themeluara në Greqi. Ishte themeluar në 1982 nga një ekip profesionistësh nga Industria e kontabilitetit dhe të anijeve. Misioni i tyre ishte për të krijuar një ofrues të shërbimit të udhëtimit ofruar produkte midis Greqisë dhe Azisë që mund të kënaqë edhe konsumatorët më të kërkuar në nivel lokal, si dhe tregun ndërkombëtar. Njohuria e thellë nga destinacionet aziatike së bashku me shërbimet e larta standarde ofrohen me çmime konkurruese kanë provuar të jetë çelësat e suksesit për Cel TOURS e cila së shpejti mori të çojë në treg nga jashtë të udhëtarëve greke në Azi. Lista e jonë e gjatë e “Top Performer” Awards pranuar nga organet qeveritare, linjave ajrore dhe zinxhirët e hoteleve në të gjithë Azinë dëshmojnë për angazhimin tonë për punën e shkëlqyer dhe njohjen jashtë e punës sonë.

Portofoli-3-2 Portofoli-3-3

Këto arritje na çuan për të vazhduar duke bërë përparim dhe pushtues destinacione të reja. Në 1986 CEL TOURS zgjeruar aktivitetet e saj në Azi, duke hapur dy kompani të lidhur: Turne THAILANDPhuket dhe MARWIN TOURS THAILAND në Bangkok. Viti 2001 shënoi një moment historik për organizatën tonë, si ajo ishte zgjedhur për të trajtuar grupet e para të Thai dhe vizitorëve turistike indiane në Greqi. sot, me me shume se 30 vjet e përvojës në Azi, CEL TOURS është operatori turistik grek i cili më të mirë kupton nevojat dhe kërkesat e udhëtarëve të Azisë, oferta me sukses të madh përshtatura bërë shërbime të udhëtimit të miqve të saj nga Portofoli-3-5Portofoli-3-4Asia në Greqi. muajin e mjaltit, grupet minj, udhëtarët aventurë ose pelegrinët: gamën tonë shumë të larmishëm të produktit mund të përmbushin nevojat dhe interesat
të gjitha llojet e ndryshme të udhëtarëve. i njohur edhe si një pionier në hapjen e destinacioneve të reja, pesë vjet e kaluara kompania jonë ka qenë vazhdimisht në futjen më i miri i Greqisë për mysafirët e saj aziatike, duke përfshirë rajone ende të pazbuluara të uni
se bukuria, kulturës dhe rëndësia historike.

Portofoli-3-6 Portofoli-3-7 Portofoli-3-8

Misioni yne
efikasitet, lakueshmëri, cilësisë së shërbimit me një kontakt personal dhe shtet-e-artit-teknologji të kombinuar me përparësitë e forta të blerjes dhe vlerës për para: këto janë fjalët kyçe që përshkruajnë misionin tonë. Ndjekja jonë është që të ofrojë produkte konkurruese dhe vlera-për-para së bashku me shërbime të nivelit të lartë për të siguruar kënaqësinë e përgjithshme të klientëve tanë. Angazhimi jonë e fortë të plotësojnë dhe tejkalojnë Të gjithë klientët e biznesit qëllimet dhe objektivat na bën të përpiqen për përsosmëri në cilësinë, integriteti dhe vlera në çdo gjë që bëjmë dhe në çdo kohë. Ne duam që partnerët tanë dhe veten të rriten me fitim në analizën tonë përkatës në terren, duke përdorur të tregut, zhvillimit të vazhdueshëm të produktit, menaxhimit agresive rendimenti dhe monitorim të kujdesshëm të rrezikut financiar.

Awards
Standardi i lartë i shërbimeve që CEL Tours ofron për klientët e saj që kërkojnë ka fituar atë një reputacion të lakmueshëm si në shtëpi dhe jashtë vendit siç dëshmohet nga çmimet e mëposhtme prestigjioze:

1) Tajlandë Turizmi Autoriteti Awards 1999 – 2001
2) Kinë Gratë Travel Services Top Operatori Awards 1999 – 2006
3) Top Ten Tour Operators Award 1996 – 2008 nga Thai Airways International, Singapore Airlines, Emirates, Lufthansa, Kuwait Airlines, Gulf Air & Royal jordaneze Airlines.
4) Certifikata e njohjes nga Grupi ACCOR të Hotele 2005 – 2010

Portofoli-4-1 Portofoli-4-2 Portofoli-4-3
Portofoli-4-4 Portofoli-4-5 Portofoli-4-6

Përveç shpërblimeve të dhëna për Cel TOURS si një shumicë, shumë çmime individuale gjithashtu janë dorëzuar të saj Drejtori Menaxhues Mary Sulit Kafkios për kontributin e saj të çmuar në marrëdhëniet e turizmit ndërkufitar dhe kulturore midis Greqisë dhe Azisë. Znj. Sulit Kafkios është emëruar dy herë ambasadori i turizmit nga të dy organizatave të Turizmit të Kinës dhe Indisë dhe fitoi titullin e Gruas Biznesit të vitit 2002 nga prestigjioze revistës grek Epsilon.

Portofoli-4-7 Portofoli-4-8 Portofoli-4-9

Core Biznes Zona
Turizmi Incoming
– Operatorët Tour Përfaqësimi
– B2B Online Travel Menaxher (OTM)
– Nxitjet & konferencat (MICE )
– Grupet Special Interest & operacionet speciale
– Organizatori Event brendësi Aktivitetet
– Transferet

Turizmi po largohet
– biletave
– Festa Paketat
– FIT – GIT

Tours lokale & aktivitetet
- Ekskursione dhe turne udhëzuar
- Rezervime hoteli
– shërbimet e transferimit
- turne VIP specializuar
- VIP jaht & limo chartering
- Car Rentals
- Boat udhëtime
- Sportet e ujit & games plazh
- Spa & programe Wellness
- aktivitetet e ndërtimit të ekipit
- Aktivitete tjera (carting, kalërim, donkey riding, quatrobike..

Menaxhimi Destinacioni Ngjarje
- sallë Konferenca dhe takimi objektet
- sistemet teknike audio-video
- Hostesses, udhëzon dhe përcjellje turne
- përkthime simultane
- muzikore dhe valle shfaqje
- Catering (përfshirë vegjetarian, halal, etj ) dhe darka Gala
- struktura Booth
- shërbimeve grafike, fotografisë dhe video prodhime
- Indoor dhe në natyrë set projektim
- Dhe të gjitha shërbimet e tjera të ndryshme që ju duhet për ngjarjen tuaj

Disa nga klientët tanë të portofolit

Portofoli-5-1 Portofoli-5-2 Portofoli-5-14 Portofoli-5-15
Portofoli-5-3 Portofoli-5-4 Portofoli-5-16 Portofoli-5-17
Portofoli-5-5 Portofoli-5-6 Portofoli-5-18 Portofoli-5-19
Portofoli-5-7 Portofoli-5-8 Portofoli-5-21 Portofoli-5-20
Portofoli-5-9 Portofoli-5-10 Portofoli-5-22 Portofoli-5-23
Portofoli-5-11 Portofoli-5-12 Portofoli-5-24 Portofoli-5-25
Portofoli-5-13 Portofoli-METAFLEX-logo Portofoli-5-26 Portofoli-5-27
Portofoli-nagrjuna-logo Portofoli-5-28 Portofoli-5-29
Portofoli-5-30

Sherbime
Ne ofrojmë mbështetje të plotë për operatorët e kartës, internet me bazë operatorët turistikë, si dhe për të leisuregroups, udhëtarët FIT dhe specialistët MICE grupit në fushat e mëposhtme:

strehim

CEL TOURS përmban një nga më të mëdha "Bed Bankat" në Greqi kontraktuese mijëra dhoma në të gjitha destinacionet e rrjetit tonë dhe duke ofruar një përzgjedhje të gjerë të akomodimit në të gjitha kategoritë(nga njësitë e ulët të buxhetit të vetë-hotelierike për hotele ekskluzive De Luxe, si vila dhe llojet e tjera të veçanta të akomodimit) në kushte më konkurruese.

Portofoli-6-1 Portofoli-6-2 Portofoli-6-3
Portofoli-6-4 Portofoli-6-5 Portofoli-6-6

Contracting / Produkt
Përvoja jonë e thellë dhe know-how në këtë fushë na lejon që të ofrojë zgjidhje të qepur me porosi që mbulojnë të gjitha llojet e operimit (dokumentet, zinxhirët, paketa FIT, grupe të veçanta të interesit, konferenca, island hoppin etj). Trafiku tonë të lartë dhe vëllimi i klientëve të na jep një bisedimeve dhe negociatave fuqi të fortë në mënyrë që ne gjithmonë mund të arrijë të bëjë të mira dhe normat e mundshme në akomodimin dhe udhëtimin shërbimeve (edhe më të ulëta se ato të ofruara nga grupet ndërkombëtare).

Portofoli-6-7 Portofoli-6-8 Portofoli-6-9

Reservations
Departamenti ynë Rezervimi përbëhet nga një ekip të lartë të kualifikuar që ka njohuri të thellë të produktit që ofron, përpiqet për të përmbushur nevojat specifike dhe personale të çdo konsumatori. Versioni i fundit i sistemit tonë software rezervë, ABS (Automatike Booking Sistemit), mund të "shtrëngim duarsh" me ndonjë softuer rezervë partnerët tanë janë duke përdorur. Gjatë gjithë vitit rezervime individuale mund të bëhet online përmes sistemit tonë B2B.

Transferet për të gjithë udhëtarët
Kompania jonë është një nga ofruesit më të njohura dhe më të fuqishme të transfereve në Greqi, duke pasur sportelet e saj në terminalet ardhjen e aeroporteve më të mëdha dhe duke ofruar të qëndrueshme transfertat autobus transferim nga aeroportet në destinacionet kryesore turistike të secilit rajon. Flota jonë, e cila është përdorur për të gjitha shërbimet e transportit, nga transferta aeroport në ekskursione në grup dhe turne private, përbëhet nga luksoze në pronësi dhe dhënë me qira autobusë, si dhe mini-autobusë dhe Limos drejtuar nga shoferët me përvojë. Të gjitha automjetet janë në përputhje me standardet më të fundit të cilësisë dhe sigurisë të BE-së, ardhja e pajisur me më shumë pajisje moderne audio-vizuale, duke përfshirë internet wireless broadband, dhe mbante një mbulim të sigurimit të pakufizuar për të gjithë pasagjerët tanë.

Portofoli-7-1

marrje makinë me qira
Në bashkëpunim me organizatat më të besueshme vendore dhe ndërkombëtare të makinave me qira, ne ofrojmë norma tejet konkurruese për makinë me qira (duke përfshirë para-rezervime dhe rezerva në vend).

Portofoli-7-2

Grupet & Nxitjet
CEL TOURS ka një departament të pavarur që është e specializuar në organizimin e kohës së lirë dhe të minjve grupet. Ekipi i saj përbëhet nga shumë të kualifikuar, profesionistë me përvojë shumë të cilët kanë një njohuri të gjerë të të gjitha aspekteve të turizmit dhe një kuptim të thellë të destinacionit të Greqisë, Objektet e saj të ndryshme dhe shërbimet në dispozicion. Ata janë të trajnuar për të kujdesem për çdo kërkesë me më fleksibilitet dhe për të hartuar paketa përshtatur pavarësisht nga madhësia e grupit (duke filluar nga interes të vogël të veçantë për grupe të mëdha e kongresit) për të përmbushur ndonjë specifikim grup dhe gamë të buxhetit. Ne theksojmë në risi, kosto-efikasitetit dhe përsosmërisë në projektim, planifikimin dhe zbatimin e përvojat e jashtëzakonshme të udhëtimit grup, takimet e korporatave, stimuj dhe ngjarje të veçanta. Gjatë gjithë këtyre viteve ne kemi ndërtuar një rrjet të fortë të furnizuesit të besueshme lokale dhe bashkëpunëtorët – hotele, të gjitha llojet e restorante dhe vende ngrënie, ofruesit e aktivitetit, udhëzon licencuar etj. – në të gjithë territorin grek dhe ishujt, me të cilin do të vazhdojmë të partneriteteve të forta strategjike.

Baza jonë përfshin klientin e kompanive të lartë në sektorët e farmaceutikës, banking, telekomunikacionit, sigurimit si dhe nxitje, Konventa dhe kohës së lirë e udhëtimit. Në fushën e grupeve të kohës së lirë të bashkëpunojnë me sukses me operatorët turistikë të mirë-krijuar, sigurimin e tyre me programet ekskluzive porosi i bërë të projektuara në të gjithë Greqinë. krijimtarinë tonë dhe profesionalizmi në përputhje, standard të lartë të shërbimeve tona, vëmendjen tonë në detaje dhe të prekur e fundit që e bën secilin nga programet tona një eksperiencë unike për pjesëmarrësit janë garanci tonë për sukses.

ekskursione
CEL TOURS ofron një larmi të madhe të itinerareve që janë në dispozicion në të gjitha gjuhët e mëdha dhe të apelojnë për të gjitha interesat, duke filluar nga historia, kuzhinës dhe kultura në pazar, aktivitete rekreative dhe aventureske. Të gjitha ekskursionet tona, udhëtime anije dhe cruises përditshme shoqërohen dhe të udhëhequr nga udhëzon në rrugë të lartë të aftë dhe me përvojë. Qëllimi ynë është për të mbuluar çdo aspekt të interesit në secilin rajon të Greqisë. Përveç turne "klasike" që të përqëndrohet në historinë e pasur dhe bukuri natyrore të vendit, CEL TOURS ofron klientëve të saj mundësinë që në mënyrë aktive të zbuluar dhe të përjetojnë traditën kulturore dhe trashëgiminë e popullit grek. ekskursione Interactive lejuar klientët tanë për të marrë pjesë në gatim lokale, verë dhe vaj ulliri prodhimin dhe provë, prodhimit qeramikë, bukë pjekje, vallëzimi folklorit, Rides gomar dhe shumë më tepër.

Portofoli-8-1 Portofoli-8-2 Portofoli-8-3 Portofoli-8-4
Portofoli-8-5 Portofoli-8-6 Portofoli-8-10 Portofoli-8-8
Portofoli-8-9 Portofoli-8-7 Portofoli-8-11 Portofoli-8-12

Cruises

CEL TOURS ofron një gamë të gjerë të programeve të lundrimit dhe ekskursione breg në norma konkurruese në të gjitha portet e thirrjes të Greqisë, për të dy grupet e udhëtarëve individuale. Në bashkëpunim me të mëdha dhe më të besueshme linja e lundrimit, ajo gjithashtu ofron cruises interesante në mes të kontinentale të Greqisë, ishujt e saj madhështore dhe Turqia. Përvoja jonë e madhe në këtë fushë na lejon për të vënë së bashku itinerare të cilësisë së lartë të dizajnuara për të arritur më të mirë-vlerë për paratë në dispozicion.

Portofoli-8-13 Portofoli-8-14 Portofoli-8-15 Portofoli-8-16
Portofoli-8-17 Portofoli-8-18 Portofoli-8-19 Portofoli-8-20
Portofoli-8-21 Portofoli-8-22 Portofoli-8-23 Portofoli-8-24

Objektet shkëlqyer Konferenca
CEL TOURS ofron te bollshme shtet-e-artit dhoma takimi të pajisura me të gjitha të thotë teknike të nevojshme edhe për konferencat më të kërkuar (projektuesit video, slides dhe projektorë, projektim ekranet, Folësit podium me mikrofon, tavolinë dhe dysheme mikrofona, laser pointers etj).

Portofoli-9-1 Portofoli-9-3 Portofoli-9-4
Portofoli-9-2 Portofoli-9-5 Portofoli-9-6
Portofoli-9-7 Portofoli-9-8 Portofoli-9-9
Portofoli-9-10 Portofoli-9-11 Portofoli-9-12

Të Tours Ngjarje
CEL TOURS ofron një program të plotë të ngjarjeve thjesht të mahnitshme argëtuese dhe tregon krijimin e eksperiencave unike dhe të paharrueshme.

Portofoli-10-1 Portofoli-10-2 Portofoli-10-3 Portofoli-10-4
Portofoli-10-5 Portofoli-10-6 Portofoli-10-7 Portofoli-10-8
Portofoli-10-9 Portofoli-10-10 Portofoli-10-11 Portofoli-10-12
Portofoli-10-14 Portofoli-10-15 Portofoli-10-16 Portofoli-10-17
Portofoli-10-18 Portofoli-10-19 Portofoli-10-20 portfolio_10-14-2
Portofoli-10-21 Portofoli-10-22 Portofoli-10-23 Portofoli-10-24

Dasma Santorini
CEL TOURS mund të planifikojnë martesën tuaj Santorini të përsosjes dhe të organizojnë ceremoninë e ëndrrave tuaja. Ajo ofron një zgjedhje të madhe të paketave dasmës, duke përfshirë fotografisë dasmës dhe vende.

Portofoli-11-1 Portofoli-11-2
Portofoli-11-3 Portofoli-11-4
Portofoli-11-5 Portofoli-11-6
Portofoli-11-7 Portofoli-11-8

teknologji – XML – B2B sistemi Booking

Investimi në teknologji është një nga prioritetet tona kryesore si ne vazhdimisht përpiqen për të qëndruar përditësuar me zhvillimin e vazhdueshëm të sistemeve të prenotim online dhe të gjitha përparimet e fundit teknologjike në treg. Software rezervim ne i përdorim për këtë arsye është përditësuar gjithmonë me avancimet e fundit të teknologjisë dhe mund të "shtrëngim duarsh" me çdo sistem tjetër rezervë. Ne kemi zhvilluar tashmë sistemin tonë B2B ofruar të gjitha produktet tona online me disponibilitetin në kohë reale, në mënyrë që partnerët tanë mund të blejnë ato në një mënyrë të lehtë dhe të këndshme, si dhe efikas dhe me kosto efektive.

lidhur Sistemi ynë web booking mbështet si etiketë të bardhë & zgjidhje Back Office, ndërsa shërbimet e lidhjes XML ne përdorim të lidhur disponibilitetin në kohë reale të produktit tonë në kanalet e shpërndarjes (faqet e internetit, sistemet e rezervimit, Makinat e paketimit dinamike etj) nga partnerët tanë. Të gjitha informatat në faqen tonë të internetit është analitik (bazuar në standardet Ota) dhe i lidhur me Google Maps.

Technology and online connectivity of all companies’ operations and departments is of vital importance for the company’s expansion and the creation of the extended network of its ranch offices.

Portofoli-12-1
Portofoli-12-2

Dëshmi të konsumatorëve
Dear Ilias / Sofi / Mary,
Thank you so so much për të qenë pret të tilla të mrekullueshme. Unë kurrë nuk imagjinuar një operator turne do të bëjë aq shumë për të bërë klientët e tyre të lumtur. Të gjithë në ekip ka qenë shumë e ngrohtë, shumë personale, dhe shumë e dobishme. Ky udhëtim ne kurrë nuk do të harrojmë. Dhe më ne do të kujtojmë është ndihma që ju të gjithë me kusht. Shumë e dashurisë dhe lidhje,
Nisha, Ayush


Dita juaj tingëllon almtost tamam si turne që Randy dhe kam bërë të Pelopponese, të drejtë deri në drekë. Unë në fakt mendonin se dreka ishte me të vërtetë e mirë vera ishte e madhe (hera e parë që unë kam pasur ndonjëherë e ëmbël, verë të ftohtë e kuqe), dhe ëmbëlsirë jonë ishte portokall mirë unë do të kishte kurrë.
Ne fakt vodhi portokall mbetura për të ngrënë në aeroplan në rrugën shtëpi. I dashur në thelb çdo gjë kemi bërë në Greqi dhe Turqi, por dita ime e preferuar deri tani ishte dita ne kaluar në ishullin e Rodosit. tonë (shumë) foto nga udhëtimit tonë këtu: në qoftë se ju doni të shikoni. Unë jam i kënaqur keni pasur një udhëtim të tillë fantastike!
daniela


Unë jam duke dëgjuar grup është të paturit e një kohë sajë të madh për shërbimet tuaja të mahnitshme
Tech Mahindra


Dear Maria,
Ne kemi pasur përvojë shumë të mirë me ju, të gjithë pasagjerëve dhe Kulin është i kënaqur me shërbimet tuaja.
Në grupin tonë të ardhshëm ne do të defiantly të punuar me ju. Edhe një herë faleminderit.
Rajesh Jordan


Hi, Thanks edhe një herë për të gjitha marrëveshjet që janë ekzekutuar shkëlqyeshëm.
Kjo ishte një udhëtim të madh për të gjithë ne shumë mirë vënë së bashku nga indian & ekipi greek. një vend i tij i bukur me më miqësore & njerëz të dobishme & ne gëzuar çdo grimë të saj.
Rgds,
Neeru Khare
Aitken Travel Services


Përshëndetje Mary,
Së pari. id doja të ju falënderoj(kryesisht),Elena,Dimitris & Illyas për të bërë turne tonë enjoyable.We të vërtetë kishte një kohë të mirë dhe do të komunikojë të njëjta për shumë people.You mund të na identifikuar nga fotografitë më sipër Unë jam një recensues rregullt në këshilltar udhëtim dhe keni kërkuar referencat që kam ngjit below.You duhet të shtypni Crtl + kliko Im shumë i sigurt se shumë mirë për të bërë indianët do të donte për të vizituar Greqinë, por operatorët turistikë të shmangur(duke preferuar UK / Italy / Gjermani / Francë(procedurë shumë e mirë ambasada) për shkak të procedure.I ngadalshëm e di që ju thanë se nuk mund të punësojë personel shtesë për 2 ½ muaj, por ata e dinë se në periudhën prill-qershor, e cila është .Others rregullt të punësuar stafin e përkohshëm të cope.This është si pushimet tuaja korrik-gusht në Greqi
Djali im pa se ju keni marrë një çmim nga Kashmir Govt dhe Kina gjithashtu. shumë urime !
Shpresoj që të jetë përsëri diku për të parë Kretë & Delhi
Gjithë të mirat

Padmanabhan Nair

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!