Tours > Slovenia

Informations about Slovenia

Slovenia (Slovenia) është anëtare e Bashkimit Evropian, Marrëveshja Shengen dhe NATO. Për të mos ngatërrohet me Sllovakinë. Vendi shtrihet në udhëkryq të Evropës Ballkanit dhe Qendrore në Alpet lindore në fund veriore të Detit Adriatik, kufizohet nga Austria në veri, Italia në perëndim, Hungaria në verilindje, dhe Kroacia në juglindje. Pavarësisht nga madhësia e saj të vogël, ky vend lindore Alpine kontrollon disa nga rrugët kryesore të tranzitit të Evropës.

Më parë një nga gjashtë republikat e Jugosllavisë, sotme Sllovenia u bë e pavarur në 1991. lidhjet historike në Evropën Perëndimore, një ekonomi të fortë, dhe një demokraci e qëndrueshme kanë ndihmuar në transformimin e Sllovenisë në një shtet modern.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri