Tours > Thrace

Traki

Përshtatur nga male me gjethe në veri dhe perëndim, një lumë dredha-dredha në lindje, dhe një bregdet të gjatë Deti Egje në jug, Traki (thraaa-
burrat) është një nga zonat më të goditura, por më pak të vizituara Greqisë, një rrethina të ndryshme të keneta dhe pyje fshehin zogj të rrallë, një sundim i lashtë me ngjyrë nga luledielli, duhanit dhe gruri në rrafshin e gjerë ku dema të zhdukur në pluhur. Traki është me të vërtetë një vend i vrazhdë, dhe bujqësia ka dominuar gjithmonë. Mungesa relative e turizmit ka ruajtur karakterin e saj, një e bëri edhe më të veçantë me pakicën turke, me traditat e veta të gjuhës, kulturës dhe gatim që daton në kohët osmane. Peizazhi është e pasur me minare të xhamive dhe fshatra të vogla e turk-style, shtëpi të kuqe-mbuluar, ndërsa dyqanet tradicionale ëmbël janë në mesin e Greqisë më të mirë.

Traki mund të jetë një zonë e thellë, por si kufi të vetëm të Greqisë me Turqinë, kjo është një shumë strategjike. rreth 30,000 Ushtarët grekë janë të stacionuar atje rregullisht. megjithatë, vetëm luftëtarët grekë ju do të shihni janë ato socializing në kafene, së bashku me studentët e universitetit të quajtur për të shërbyer në fakultete të ndryshme të largëta. Që ka ende pak të turizmit, komunitetet lokale vlerësojmë rritje ekonomike këto ushtritë binjake siguruar.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë
Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë të udhëtimit për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Shkojme!!

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri