Turne> Korinthos

Informacione rreth Korinthos

modern Corinth (I-mirë-thoss), gjendet 6km në perëndim të Kanalit të Korintit, është kryeqyteti administrativ i prefekturës Corinthia. Qyteti është ndërtuar këtu pasi qyteti i vjetër u shkatërrua nga një tërmet në 1858. Qyteti i ri u shkatërrua nga një tjetër, po aq i dhunshëm dhe i dëmshëm, tërmeti në 1928 dhe dëmtuar rëndë përsëri në 1981.
Vend të shurdhër, Qyteti modern është i dominuar nga godinave të ftohtë betoni, ndërtuar për t'i bërë ballë tërmeteve të ardhmen. Por ajo ka një port të këndshme,
një shtrirje lulëzuar e kafe-rreshtuan beachfront dhe të dobishme, vendasit miqësore. Nëse ju jeni të mbërthyer këtu për shkaqe të transportit, kjo nuk është një destinacion veçanërisht bindëse të sorollatem.

Orientim & informacion
Corinth është hedhur jashtë në një rrjet të rrugë të gjerë që shtrihet prapa nga ujore. grupimeve aktivitet sociale në kafe-rreshtuan Pilarinou këmbësorëve, dhe aty pranë Kalamia Beach, 1km në perëndim të portit. Në kohën e punimeve kërkimore të mëdha janë ndërprerë (më parë) katrore social nga porti, Plateia El Venizelou. Veprimtaria administrative është rreth Plateia Kentriki, 200m në brendësi të Ethnikis Andistasis.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë
Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë të udhëtimit për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Shkojme!!

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

  Emri juaj (*):

  Emri juaj e fundit (*):

  Emaili juaj (*):

  tel tuaj. numër:

  Data e mbërritjes:    

  Të rriturit (*):    fëmijë:  

  Mesazhi juaj:

  Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

  Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.  (*) Fushat e kërkuara


   Kërko për Aktivitetit

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

   Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

   Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


    Kërko për Hotele

    Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri