Tours > Macedonia

Information about Macedonia

rajoni më i madh dhe më të ndryshme në Greqi, Maqedoni (mah-Keh-do-nee-ah) gjithashtu mburret me qytetin e dytë të vendit, elegant Thessaloniki.
Është një vend me të dy bukuri natyrore dhe një histori të thellë, dhe të dy janë të ndërthurura shpesh. Mt Olympus, Maja më e lartë e Greqisë (2918m), is both the fabled refuge of the ancient Greek gods and an excellent hiking destination, ndërsa manastiret izoluara Mt Athos, thellë në mes shkretëtirës në gishtin e tretë të gadishullit Halkidiki, kanë përbërë zemrën rrahjen e spiritualitetit bizantin për më shumë se një mijëvjeçar.

Pavarësisht se në kontinent, Maqedonia gjithashtu tërheq turmat e mëdha në verë për plazhet e saj me dy gishta para Halkidiki-së (Kassandra dhe Sithonia), edhe pse ju mund të gjeni disa idilike, shtrihet pavizituara e rërës atje. përtej Follorinës, larg në veriperëndim të Maqedonisë, arinjtë e murrmë amble nëpër male pyje që zbresin të qetë Prespes, home aquaeous të pelikanëve të gjallë dhe kishat madhështore mesjetare. Atraksione të tjera paimitueshëm janë qyteti palmlined port i Kavallës, kurorëzuar me një kështjellë, kryeqytetin e lashtë maqedonas i Pella
dhe Vergina, ku janë varrosur mbretërit maqedonas.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri