Tours > Bulgaria

Informations about Bulgaria

Bullgaria është një vend në Ballkan në anën perëndimore të Detit të Zi. Ajo është e rrethuar nga Rumania në veri, Serbia në veriperëndim, Republika e Maqedonisë në jugperëndim, Greqia në jug, dhe Turqia në juglindje. Duke qenë e vendosur në afërsi të Ngushticës turke do të thotë rrugët kryesore të tokës nga Evropa në Lindjen e Mesme dhe Azi të kalojë përmes Bullgarisë.

Bullgaria është një nga pak kombet ekzotike të Evropës, për shkak të faktit se ai mburret me plazhet sublime, kishat bukuroshe, Mundësitë sportive dimrit dhe hiking madhe, për të përmendur disa. Edhe pse ajo nuk ka tradicionalisht është vizituar rregullisht nga perëndimorët në krahasim me vende të tjera evropiane, kjo ka filluar të ndryshojë. Kjo është një vend i bukur, me një gamë të gjerë të aktiviteteve për një udhëtar për të bërë.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri