Tours > Romania

Informations about Romania

Rumania është e vendosur në veri të Gadishullit Ballkanik në brigjet perëndimore të Detit të Zi. Ajo gëzon bukuri të madhe natyrore dhe diversitetit dhe një trashëgimi të pasur kulturore. Rumania enchants vizitorët me peizazhet e saj piktoreske malore dhe zonat paprishur fshat, dhe edhe me qytetet e tij historike dhe kryeqytetin e saj zënë. Gjatë dekadës së fundit Rumania ka pësuar një zhvillim të rëndësishëm dhe kjo është një nga anëtarët e fundit të Bashkimit Evropian. Turistë nga vendet perëndimore ende mund të, edhe sot, gëzojnë disa përvoja të papritura në Rumani. Kjo është një vend i madh e cila nganjëherë mund të jetë tronditëse me kontraste: disa qytete janë me të vërtetë në Evropën Perëndimore; disa fshatra mund të duket se është rikthyer nga e kaluara. Ndërsa ajo ka ngjashmëri të rëndësishme kulturore me shtetet e tjera të Ballkanit, ajo konsiderohet si unik për shkak të trashëgimisë së saj të fortë Latine.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri