Borovets

vendosur 1350 m mbi nivelin e detit në shpatet veriore të Rila në një pyll pishe madhështor. Borovets është i vendosur në këmbët e majën më të lartë në Moussala Ballkan (2925 m). Lehtësisht të arritshme nga të gjithë vendin dhe vetëm 73 km nga Sofja dhe 126 km nga Plovdiv. Borovets ofron mundësi të shkëlqyera për pushime gjatë gjithë vitit.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!