kategori: Dodecanese

Dodecanese

I lidhur jashtë përgjatë bregdetit të Turqisë perëndimore, si stolira mbi një det të padurueshme akuamarin, Dodekanezë dy hyrje dhe për të tërhequr assers-nga - shumë prej të cilëve kthehen vit pas viti për shembull disa nga ishujt më të kulturore dhe gjeografikisht të ndryshme në Egje. këto 18 ishujt (duke përfshirë satelitët) janë një njësi për vetveten. Under

Lexo më shumë