kategori: Epiri

Epiri

Koha lëviz më ngadalë në Epir, preokupuar si ajo është me e lartë, brooding Pindos Malet që përbëjnë masa e saj në brendësi. Për mijëra vjet, këto male kanë ruajtur civilizimeve dhe pushtuesit të hutuar. Pjesë e kësaj hapësirë ​​të tmerrshëm, centred around the stunning 12km-long Vikos Gorge – said to be the world’s deepest – is

Lexo më shumë