kategori: Traki

Traki

Përshtatur nga male me gjethe në veri dhe perëndim, një lumë dredha-dredha në lindje, dhe një bregdet të gjatë Deti Egje në jug, Traki (thraaa- burrat) është një nga zonat më të goditura, por më pak të vizituara Greqisë, një rrethina të ndryshme të keneta dhe pyje fshehin zogj të rrallë, një sundim i lashtë me ngjyrë nga luledielli, tobacco and wheat

Lexo më shumë