kategori: Σερβία

Beogradi

Beogradi (serb: Beogradi, që do të thotë White City), Ajo është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Serbisë. E vendosur në bashkimin e lumenjve Sava dhe Danub, ku Pannoniane Plain plotëson Ballkanin. Qyteti kryesor ka një popullsi 1,23 miliona, ndërsa mbi 1,65 milion njerëz jetojnë brenda kufijve të diokitika. Ενας από τους

Lexo më shumë