Tours > Bucharest

Informations about Bucharest

I njohur për gjerë të saj, bulevardet pemë-rreshtuan, Ndërtesat e lavdishme Belle Epoque dhe një reputacion për jetën e lartë (e cila në 1900 fitoi nofkën e saj të “pak Paris”), Bukuresht, qyteti më i madh i Rumanisë dhe kapital, është sot një metropol aktiv.

Legjenda rumune e ka atë që qyteti i Bukureshtit u themelua në brigjet e lumit Dambovita nga një bari me emrin Bucur, emri i të cilit do të thotë literarily “gëzim.” flaut playing tij thuhet përulur njerëzit dhe vera e tij përzemërt nga vreshtat përreth dashur atë për tregtarët lokale, i cili i dha emrin e tij në vendin e.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.


(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri