etiketë: Argo-Saronic Islands

Aegean Islands

The Aegean Sea (grek: Deti Egje) është një embayment zgjatur e Detit Mesdhe e vendosur në mes gadishuj Anadollit greke dhe, dmth, mes Mainlands të Greqisë dhe Turqisë. Në veri, ajo është e lidhur me detin e Detit të Zi dhe Marmara nga Dardaneleve dhe Bosforit. The Aegean Islands are within the sea and

Lexo më shumë