etiketë: Rumani

Rumani

Rumania është e vendosur në veri të Gadishullit Ballkanik në brigjet perëndimore të Detit të Zi. Ajo gëzon bukuri të madhe natyrore dhe diversitetit dhe një trashëgimi të pasur kulturore. Rumania enchants vizitorët me peizazhet e saj piktoreske malore dhe zonat paprishur fshat, dhe edhe me qytetet e tij historike dhe kryeqytetin e saj zënë. Over the last

Lexo më shumë