Tours > Epidaurus

Information about Epidauros

Në një kanion, në 340 BC, një arkitekt Argos Polykleitos i Riu, i ndërtuar, sipas Pausanias, teatri i Epidaurus. Ndër të gjitha teatrot e lashtë, Epidaurus teatri është më e bukur dhe më të mirë të ruajtura. Destinuar për argëtim e pacientëve të Asklipieio, ajo kishte një kapacitet prej 13.000 spektatorë. Ajo ishte e ndarë në dy pjesë: Një 21-radhë vende pjesë, qëllim për qytetarët dhe një 34-rreshtat e ulëseve pjesë me qëllim për priftërinjtë dhe sundimtarët. Të akustikë të shkëlqyer si dhe shumë mirë të ruajtura ndërtimi, kontribuar në krijimin e Epidaurus Festival S.A., një institucion që ka kontribuar në ringjalljen kulturore e teatrit. Aktorët e mëdhenj kanë vepruar në të tilla si Alexis Minotis, Thanos Kotsopoulos, anna Synodinou, Thanasis Vengos dhe sopranoja e famshme greke Maria Kallas.Në një kanion, në 340 BC, një arkitekt Argos Polykleitos i Riu, i ndërtuar, sipas Pausanias, teatri i Epidaurus. Ndër të gjitha teatrot e lashtë, Epidaurus teatri është më e bukur dhe më të mirë të ruajtura. Destinuar për argëtim e pacientëve të Asklipieio, ajo kishte një kapacitet prej 13.000 spektatorë. Ajo ishte e ndarë në dy pjesë: Një 21-radhë vende pjesë, qëllim për qytetarët dhe një 34-rreshtat e ulëseve pjesë me qëllim për priftërinjtë dhe sundimtarët. Të akustikë të shkëlqyer si dhe shumë mirë të ruajtura ndërtimi, kontribuar në krijimin e Epidaurus Festival S.A., një institucion që ka kontribuar në ringjalljen kulturore e teatrit. Aktorët e mëdhenj kanë vepruar në të tilla si Alexis Minotis, Thanos Kotsopoulos, anna Synodinou, Thanasis Vengos dhe sopranoja e famshme greke Maria Kallas.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.


(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri