Tours > Saronic Gulf

Informations about Saronic Gulf

Ishujt Saronik apo Argo-Saronik Islands është një arkipelag në Greqi, emrin e Gjirit Saronik në të cilën ato janë të vendosura, vetëm jashtë kontinent greke. Ishujt kryesore e banuara të këtij grupi janë Salamis (ku marina e lashtë greke mundi persët në betejën e Salaminës), Aegina, Agistri, dhe Poros. Ishujt e Hidra dhe Dokos, të cilat qëndrojnë jashtë maja verilindor të Peloponezit (teknikisht në mes të Gjirit Saronik dhe Argolic Gjirit), janë të përfshira disa herë si pjesë e Ishujt Saronik.

Shumë grekë kontinent kanë shtëpitë e pushime në ishujt Saronik, të cilat janë shërbyer rregullisht nga anijet nga Pire dhe Peloponezit.

ishujt kryesore
Salamina | Aegina | Hidra | çift | Spetses | Dokos | Agistri

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!

Loading Maps
Pamje
normal mesnatë Family Fest dark Open breg lumi poet
Vendndodhja e mia Ekran i plotë

Shkojme!!

Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

Ne nuk kemi ndonjë ofertë për momentin për këtë vend, por ne mund të bëjë një ofertë për këtë destinacion vetëm për ju! Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin e mëposhtëm.

Emri juaj (*):

Emri juaj e fundit (*):

Emaili juaj (*):

tel tuaj. numër:

Data e mbërritjes:    

Të rriturit (*):    fëmijë:  

Mesazhi juaj:

Më pëlqen të më lejoni të dinë në lidhje me programet tuaja:

Duke dërguar këtë mesazh ju të pranoni Kushtet e përgjithshme të udhëtimit - Tour Pjesëmarrja, the Politika e privatësisë dhe Kushtet e përdorimit të internetit greecel.com.(*) Fushat e kërkuara


  Kërko për Aktivitetit

  Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri

  Gjej hotele të lirë, merret në dhoma, dhe zbritje hotele me ne!

  Kliko këtu dhe të bëjë atë të thjeshtë për të librit tjetër qëndrimit tuaj hotel. Nëse jeni të udhëtojnë për biznes apo kënaqësi, ne ju japin me disa nga marrëveshjet më të mira të hoteleve!


   Kërko për Hotele

   Jo atë që ju po kërkoni? Provoni kërkimin tuaj përsëri