Budapest

Budapest (shqiptim Hungarian përafron për “boo-dah-pesht”) është kryeqyteti i Hungarisë. Me një unike, atmosferë rinore, një skenë e muzikës klasike të klasit botëror, si dhe një jetë pulsating natës vlerësuar gjithnjë tek të rinjtë evropian dhe, e fundit por jo më pak e, një ofertë jashtëzakonisht të pasur e banjot termale natyrore, Budapesti është një nga qytetet më të lezetshëm dhe të kënaqshme të Evropës. Për shkak të vendosjen e saj skenik dhe arkitekturën e saj ajo është mbiquajtur “Parisi i Lindjes”.
Në 1987 Budapest u shtuar në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s për rëndësisë kulturore dhe arkitektonike të Bankave e Danubit, Tremujori Buda Castle dhe Andrássy Avenue.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!