kategori: Kroacia

zagreb

Zagrebi është një qytet i gjallë i gjithë 800,000 njerez (zonë metropolitane: 1,200,000). Qyteti krenohet me një 'qytet simpatik mesjetar të vjetër’ me rrugët e arkitekturës dhe me kalldrëm kujton Vjenë, Budapest, Pragë dhe kryeqytetet e tjera qendrore-evropiane. Në 2011 ajo u vizitua nga më shumë se 700000 turistët, kryesisht nga Austria, Gjermania dhe Italia. Enjoy the free WiFi available at

Lexo më shumë

Kroacia

Kroacia (Croatian: Kroacia) është një vend ndodhet në Evropën Juglindore. Kjo është për anën lindore të detit Adriatik, në lindje të Italisë. Ajo kufizohet edhe nga Sllovenia në veriperëndim, Hungaria në veri, Bosnja dhe Hercegovina në juglindje, Serbia në lindje, dhe Mali i Zi në jug.

Lexo më shumë