zagreb

Zagrebi është një qytet i gjallë i gjithë 800,000 njerez (zonë metropolitane: 1,200,000). Qyteti krenohet me një 'qytet simpatik mesjetar të vjetër’ me rrugët e arkitekturës dhe me kalldrëm kujton Vjenë, Budapest, Pragë dhe kryeqytetet e tjera qendrore-evropiane. Në 2011 ajo u vizitua nga më shumë se 700000 turistët, kryesisht nga Austria, Gjermania dhe Italia. Enjoy WiFi falas në dispozicion në sheshin kryesor dhe rreth teatrit kombëtar.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!