kategori: Ionian Islands

Zakynthos

Zakynthos (zahk-in-thos), i njohur gjithashtu si Zante, ka një personalitet të ndarë. gjeografia e saj është malore dhe shkëmbore në perëndim, me një fushë pjellore në lindje. Ndërsa në perëndim të ishullit mbetet kryesisht i paprishur, zonat e saj lindore bregdetare janë viktimë e manifestimeve më të këqija të turizmit paketë. Turizmi po rrezikon breshkë breshkë uji (Shiko

Lexo më shumë

Ionian Islands

Është e vështirë të mos bjerë për ishujt e Jonit, një arkipelag që shtrihej poshtë bregut perëndimor të Greqisë kontinentale dhe përfshin Corfu, Paxi, Lefkada, Ithaki, Kefallonia dhe Zakynthos. Zbulimi këto ishuj është një odise tantalizing. Bukuria e tyre natyrore përqafon vizitor - Asherimët mëdha ullirit, intriguing mountainscapes and iridescent waters of the Ionian

Lexo më shumë