Zakynthos

Zakynthos (zahk-in-thos), i njohur gjithashtu si Zante, ka një personalitet të ndarë. gjeografia e saj është malore dhe shkëmbore në perëndim, me një fushë pjellore në lindje. Ndërsa në perëndim të ishullit mbetet kryesisht i paprishur, zonat e saj lindore bregdetare janë viktimë e manifestimeve më të këqija të turizmit paketë. Turizmi po rrezikon breshkë breshkë uji (shih tekstin boxed, p712 ). Megjithatë, ishulli ka frymëzuar shumë përshkrime të tjera.
Venedikasit e quajti atë Lulja e Orientit; poeti Dionysios Solomos shkroi se 'Zakynthos mund të bëjë një të harrojmë Elysian Fields'. Me të vërtetë, ne pergjithesi, Zakynthos ka bukuri të jashtëzakonshme natyrore, vendasit mikpritës dhe kuzhina e madhe.
Për të gëzojnë një pushime relaksuese këtu shmangur sezonin e lartë, sidomos në vendpushimet si Laganas.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!