kategori: Slovenia

Ljubljana

Ljubljana ka tërheqjet me famë botërore, e cila është vetëm i madh: nuk ka nevojë për të hop nga një vend në tjetrin, duke marrë fotografitë dhe të kalimit të artikujve në listë tuaj. Ju keni të gjithë kohën për shëtitje përreth dhe të gëzojnë vetë qytetit. Ne verë, qendra e saj pret një numër të qyteteve sponsorizuar ngjarjeve, from children

Lexo më shumë

Slovenia

Slovenia (Slovenia) është anëtare e Bashkimit Evropian, Marrëveshja Shengen dhe NATO. Për të mos ngatërrohet me Sllovakinë. Vendi shtrihet në udhëkryq të Evropës Ballkanit dhe Qendrore në Alpet lindore në fund veriore të Detit Adriatik, kufizohet nga Austria në veri, Italia në perëndim, Hungary to the

Lexo më shumë