Ljubljana

Ljubljana ka tërheqjet me famë botërore, e cila është vetëm i madh: nuk ka nevojë për të hop nga një vend në tjetrin, duke marrë fotografitë dhe të kalimit të artikujve në listë tuaj. Ju keni të gjithë kohën për shëtitje përreth dhe të gëzojnë vetë qytetit.

Ne verë, qendra e saj pret një numër të qyteteve sponsorizuar ngjarjeve, nga fëmijët seminare dhe terreneve sportive publike në rrugë që të mbyllura për trafikun për këtë rast, për shfaqje jashtë mundi Trnfest e rrugëve dhe ngjarjet muzikore të gjitha zhanret. Në vjeshtë ajo tregon fytyrën e saj akademike si ajo mbush përsëri me studentët e universitetit më të madh të shtetit të cilit qyteti i detyrohet shumë karakterin e saj rinor. ditë të ftohtë dhjetor janë ngrohur nga mijëra dritave, dekorimin e vitit të ri konceptuar nga artistë vendas, dhe duke ushqimit dhe pijeve të shitura nga rruga qëndron në brigjet e lumit Ljubljanica. Pas mbijetuar gri mërzitshëm mbetur e dimrit, qyteti shpërthen përsëri me lule pranverës mbjellë në rrugë dhe udhëkryq të saj.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!