kategori: Χωρίς κατηγορία

E di veten tënde dhe ju do të dini perënditë

Parim Delfit që u bë Sokrati motoja….”Delphi” kërthizë e botës së lashtë ku sundimtarët, gjeneralë dhe filozofët seeked konsultim për vendimet e tyre në të ardhmen…   Delphi është një fenomen fetar dhe e lidhur ngushtë me historinë e lashtë greke. Ajo ishte perceptuar si “shtylla shpirtërore” e grekëve të lashtë dhe madje edhe një perandorëve romakë disa.

Lexo më shumë

Fokida

Fokida (grek: Fokida) është një nga njësitë rajonale të Greqisë. Kjo është pjesë e rajonit administrative të Greqisë Qendrore. Ajo shtrihet nga mountainsides perëndimore të Parnassus në lindje të maleve të Vardousia në perëndim, mbi Gjirin e Korintit. Ajo është emëruar pas rajonin e lashtë të Phocis,

Lexo më shumë

Kushtet www.cel.gr

To www.cel.gr και το www.greecel.com ("Site") janë të portaleve të udhëtimit, ιδιοκτησίας και διαχείρισης CEL TOURS Α.Ε ("The Tours"), një kompani e kufizuar operuar sipas ligjit grek në Solon 45 Athinë 10672 Nëpërmjet faqes së internetit, η Cel Tours προσφέρει στους επισκέπτες ("Ti") informacion në lidhje me destinacionet, çmimet, διαθεσιμότητα και κρατήσεις για αεροπορικά

Lexo më shumë

Zgjidhni Rezervimet Faqja Fluturimi & Klasi i biznesit

Mundur që të rezervoj bileta ajror roundtrip nisje Aegean ose Olimpike nga Aleksandropolis, Corfu, Chania, Heraklion, Ioannina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, me këmbë hapur, Mytilene, trëndafil, Thessaloniki si dallohen (biznes) Pozicioni në rrugët të gjata. Për më shumë informacion dhe çmimet ju lutem kontaktoni sallonet tona të shitjes.

Lexo më shumë

Shënime

Vlerat janë llogaritur me një vlerë të caktuar dollarësh 1,30. Çdo këmbimit mbart ndryshme të konsumatorëve. programi, hotele dhe fluturimet janë indikative dhe subjekt për të ndryshuar pa njoftim. Sekuenca program nuk është detyrues dhe mund të ndryshohet pa paralajmërim. Ky program mund të zbatohet dhe anasjelltas. Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη

Lexo më shumë