kategori: Κύπρος

Κύπρος

Qiproja, zyrtarisht Republika e Qipros është një komb i pavarur ishull në Mesdheun lindor. deti bordura, në zonën ekonomike ekskluzive, në Greqi, Turqi, Siria, Liban, Izraeli dhe Egjipti. side Veriu është pushtuar nga Turqia që nga viti 1974. ajo 1983, κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη των

Lexo më shumë