kategori: Letoni

Letoni

Republika e Letonisë është një vend në rajonin e Balltikut në Evropën Veriore. Ajo kufizohet me Estoninë, Rusi, Bjellorusia dhe Lituania. Letonia ka tokë 64.589 sq.km.. dhe popullsia 1.971.500 banorët, sipas vlerësimeve zyrtare 2016. Kryeqyteti i Letonisë Riga është (826.500 banorët). ajo 60% Popullsia është Latvians, ndërsa

Lexo më shumë