Hungari

Hungari (Hungari) është një vend në Evropën Qendrore kufi Sllovakinë në veri, Austria në perëndim, Sllovenia dhe Kroacia në perëndim jug, Serbia në jug, Rumania në lindje dhe Ukraina në veri lindje. Anëtare e Bashkimit Evropian dhe Shengenit Border-pak Marrëveshjes së Evropës. Vendi ofron shumë destinacione të ndryshme: male relativisht të ulëta në veri-perëndim, Plain Madhe në lindje, liqene dhe lumenj të gjitha llojet (përfshirë Balaton – liqeni më i madh në Evropën Qendrore), dhe shumë fshatra të bukura të vogla dhe gems fshehur e qyteteve. Top kjo off me aksesin e madh të Hungarisë në mes të Evropës, një kulturë dhe ekonomi të gjalla, dhe ju merrni një destinacion absolutisht nuk ia vlen të humbur në qoftë se ju jeni në rajon.

30 vjet ne tani ofrojnë udhëtime në destinacione të veçantë , festë , relaksimit dhe dasmës udhëtime ekzotike , individualisht dhe kolektivisht në normat e lirë!