kategori: Hungari

Budapest

Budapest (shqiptim Hungarian përafron për “boo-dah-pesht”) është kryeqyteti i Hungarisë. Me një unike, atmosferë rinore, një skenë e muzikës klasike të klasit botëror, si dhe një jetë pulsating natës vlerësuar gjithnjë tek të rinjtë evropian dhe, e fundit por jo më pak e, një ofertë jashtëzakonisht të pasur e banjot termale natyrore, Budapest is one of Europe’s most delightful and

Lexo më shumë

Hungari

Hungari (Hungari) është një vend në Evropën Qendrore kufi Sllovakinë në veri, Austria në perëndim, Sllovenia dhe Kroacia në perëndim jug, Serbia në jug, Rumania në lindje dhe Ukraina në veri lindje. Anëtare e Bashkimit Evropian dhe Shengenit Border-pak Marrëveshjes së Evropës. Vendi ofron shumë destinacione të ndryshme:

Lexo më shumë