kategori: Itali

Venice

Venice (italian: Venezia) është një nga vendet më interesante dhe të bukur në botë. Kjo faltore në një lagunë është pothuajse e njëjtë si ajo ishte gjashtëqind vjet më parë, e cila shton karakterit interesante. Venecia ka kalbur që kulmin e saj dhe është shumë turistë (atje jane 56000 banorët dhe 20 million tourists

Lexo më shumë

Itali

Itali (italian: Itali) është një vend në Evropën Jugore. Së bashku me Greqinë, ajo është e njohur si vendlindja e kulturës perëndimore. nuk është e habitshme, ajo është gjithashtu në shtëpi për numrin më të madh e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në botë. art lartë dhe monumente janë të gjendet kudo në të gjithë vendin. It is also famous

Lexo më shumë