Tour Categories: Group Tours & paketa pushime

Sofia – City Tour – Sunny Beach | Bulgaria | Balkans 4 days tour

sofia – City Tour – Sunny Beach | Bulgari | Ballkan 4 ditë turne

Grupi Itinerari
Explore the city of saints and sinners!

Lexo më shumë
Ljubljana

Ljubljana

Grupi Itinerari
Discover the beauty of the pearl at the foot of the Alps!

Lexo më shumë
Bucharest

Bukuresht

Grupi Itinerari
Explore the Little Paris of the East and the House of Dracula!

Lexo më shumë
Belgrade

Beogradi

Grupi Itinerari
Experience The City That Never Sleeps!

Lexo më shumë
Belgrade – Sofia

Beograd - Sofia

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Belgrade – Ljubljana (with Bled)

Beograd - Ljubljana (me Bled)

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Belgrade – Bucharest

Beograd - Bukuresht

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Athens – Sofia

Athinë – sofia

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Athens – Ljubljana (with Bled)

Athinë – Ljubljana (me Bled)

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Athens – Bucharest

Athinë – Bukuresht

Grupi Itinerari

Lexo më shumë
Athens – Belgrade

Athinë – Beogradi

Zbuloni dy qytete që kurrë nuk fle!

Lexo më shumë
Grand Balkan Tour> Belgrade – Ljubliana – Venice – Zagreb – Budapest – Athens

Grand Tour Balkan> Belgrade – Ljubliana – Venice – zagreb – Budapest – Athinë

Beograd - Ljubljana - Venice - Zagreb - Budapest – Athinë
Grupi Itinerari | Nisjet fikse

Lexo më shumë
Pearls of Balkans >Belgrade – Bucharest – Sofia

Perlat e Ballkanit> Belgrade – Bukuresht – sofia

Beogradi – Bukuresht – sofia | Grupi Itinerari / Çdo e shtunë 29/04/2017 – 24/06/2017

Lexo më shumë
Balkans – Greek Unesco Monuments>Belgrade – Bucharest – Sofia- Thessaloniki – Meteora – Athens

Ballkan – Greek Unesco Monuments> Belgrade – Bukuresht – sofia- Thessaloniki – Meteora – Athinë

Beogradi – Bukuresht – sofia – Thessaloniki – Meteora – Athinë | Grupi Itinerari / Çdo e shtunë 29/04/2017 – 24/06/2017

Lexo më shumë
Balkans and Cosmopolitan Greek Islands> Belgrade – Bucharest – Sofia – Thessaloniki – Meteora – Athens – Mykonos – Santorini – Athens

Ballkani dhe kozmopolit Ishujt grekë> Belgrade – Bukuresht – sofia – Thessaloniki – Meteora – Athinë – Mykonos – Santorini – Athinë

Grupi Itinerari Çdo të shtunë prill - maj - qershor 2017

Lexo më shumë
“ZEUS” >Athens – Peloponnese – Delphi – Meteora – Santorini

"ZEUS"> Athens – Peloponnese - Delphi – Meteora – Santorini

Athinë – Peloponnese - Delphi – Meteora – Santorini

Lexo më shumë
“Philippos“ >Athens – Peloponnese – Delphi – Meteora – Vergina – Thessaloniki – Pella

"Philippos"> Athens – Peloponnese - Delphi – Meteora - Vergina - Selanik - Pella

Athinë – Peloponnese - Delphi – Meteora - Vergina - Selanik - Pella

Lexo më shumë
“NAVAGIO” >Athens – Peloponnese – Zakynthos – Santorini

"NAVAGIO"> Athens – Peloponnese - Zakynthos – Santorini

Athinë – Peloponnese - Zakynthos – Santorini

Lexo më shumë
“HYDRA” >Athens – Cape Sounion – One Day Cruise – Epidaurus – Mycenae

"Hidra"> Athens - Cape Sounion - One Day Cruise - Epidaurus - Mycenae

Athens - Cape Sounion - One Day Cruise - Epidaurus - Mycenae - Athens

Lexo më shumë
“CHARIOTEER” >Mykonos – Santorini – Athens

"Karrocierit"> Mykonos – Santorini – Athinë

Athinë – Myconos – Santorini & extention 2nights Delphi – Olympia

Lexo më shumë
“ALEXANDER the GREAT” >Central and North Greece culture treasures

"Aleksandri i Madh"> North Greqia Qendrore dhe thesaret e kulturës

North Greqia Qendrore dhe thesaret e kulturës

Lexo më shumë
Cruise to the Saronic gulf Islands

Cruise në Ishujt Saronik gji

një dalje në det ditë "Hydra – çift – Aegina "

Lexo më shumë
Aegean Glory > Athens – Santorini – Mykonos – Athens | Greece | Tour 8 Days with half day cruise in Santorini!

Egje Glory> Athens - Santorini – Mykonos - Athens | Greqi | turne 8 Ditë me dalje në det gjysmë ditore në Santorini!

Egje Glory> Athens - Santorini – Mykonos - Athens | Greqi | turne 8 Ditë me dalje në det gjysmë ditore në Santorini!

Lexo më shumë